måndag 18 januari 2010

Wipe Out!


Snart kommer ni kunna se Ensam mamma söker "Helena" och hennes Oscar i tv-programmet Wipe Out......


Imorgon åker hon och Oscar till Argentina för att spela in nya säsongen av Wipe Out. Ska verkligen bli jätteroligt att se dom springa runt och hoppa runt på bollarna. Kan tänka mig att "lilla" Helena kommer flyga ett par meter, ha ha!!!


Vi på Stråt håller iallafall alla tummar och tår att dom kommer ha det riktigt mysigt i Argentina och att dom VINNER!!!!

Håll utkik i program 8!






Inför resan var det ju självklart dags att fixa till sig litte... Helena fick botten färgad, så nu är det sommarfräscht och snyggt. För att "hotta" till henne lite extra så fick Helena designade zebra tippar, watch out!!! eller ja just Wipe out var det.


Lycka till Helena & Oscar!!!









Halsbandet som Helena har får man när man köper 2 st Kerastase produkter.






I fredags hade vi besök av den här killen Johan Israelsson, som har hakat på den nya trenden....... " Paradise Hotel frillan" Caroline färgade honom även någon nyans mörkare. Riktigt snygg blev han iallafall....



Sen har vi "lilla" Anna som också blev ett par nyanser mörkare, och då menar jag verkligen ett par.....men snygg blev du, nu kommer folk verkligen ta dig på allvar, ha ha!! Inga mer dumma blondin skämt längre....hi hi!!!














Håll även utik i våra Skyltfönster!!!


Snart finns produkter från Malwas gårdsbutik att kika på.....
Vålkomna In!




1 kommentar:

  1. Kanon snygga & Cooola naglar...du e så duktig Mariellle & även ni Frissor som snyggar till häftiga frisyrer =)

    Lycka Till Helena & Oscar!!

    Kram Camilla

    SvaraRadera