lördag 16 januari 2010

Vinnarna!




En annan vinnare!



Idag är det dags att presentera den vinnaren som vi på Stråt tycker är den som är värd att få denna Heldag hos oss på Stråt!!!



Motiveringen följer:


Vi tycker att denna kommentar stack ut lite extra pga. att denna person verkar vara en väldigt omtänksam och rar person som tydligen "glömmer" bort sig själv alltför ofta. Vi vill ge henne denna dag att kunna få rå om sig själv.


Grattis till "Mamma"


Vi ser fram emot att få rå om dig en Heldag här på Stråt, Välkommen!


Vinnarkommentar!


Jag tycker att min mamma är värd att vinna denna lyxiga dag. Hon pysslar alltid om alla andra i sin närhet, så nu är det hennes tur att bli ompysslad. Efter en tuff höst med flytt och renovering av lägenhet så skulle denna dag verkligen uppskattas.Ps. Det kan vara ett bra tillfälle att värva en ny kund, i dagsläget är hon kund hos en konkurrent..=) Ds.Gott Nytt År!Kram Malin





Motiveringen följer:


Eftersom vi på Stråt tyckte att det var extra roligt att det faktiskt kom in en kommentar om att en kille skulle kunna få en Heldag hos oss på Stråt så självklart är vi inte dom som är dom...Vi välkomnar honom också, och ska nog få ordning på honom "från topp till tå".


Grattis till killen med "mössan"


Vi ses på Stråt!!!


Vinnarkommentar!


Hej alla tjejer på Stråt och lilla Herkules förstås.Skickar in en liten kommentar till tävlingen så här i sista stund. Önskar att min David skulle vinna då stackarn inte vågar ta av sig mössan längre. Anledningen till detta är att JAG (är ju verkligen inte någon frisör) har satt saxen i hans hår dom senaste gångerna. Tycker verkligen att han är värd en riktig frisörklippning och färgning. Då han varit så duktig och slutat bita på naglarna som har fått lida hela hans liv skulle in manikyr även vara på sin plats.Håller tummar och tår///Hanna



Självklart kommer ni som följer denna blogg att kunna ta del av dessa Make Overs.....


Fortsättning följer.......

Ha en fortsatt Trevlig helg!


1 kommentar:

  1. Grattis Grattis till Er vinnare som har fått en heldag på Stråt....Ni kommer bli SUPERNÖJDA!!! & snygga förståss =)

    Kram Camilla

    SvaraRadera