torsdag 28 januari 2010

Geléhallon...



Hej allihopa!


Har varit litte dåligt med bloggande på sistone. Men det är för tillfället faktiskt positivt, iallafall för oss på Stråt. Tiden är knapp, är tokmycket att göra. Trodde att det skulle lugna sig efter Jul och Nyår men folk vill tydligen fixa till sig även detta nya år, ha ha!!!


Sen är det fullt pådrag med utbildningar....Jätte rolijt tycker jag "Marielle"


Emilia och Sara har börjat på sitt andra steg i utbildningen och då lär man sig att applicera tippar, kan tänkas vara ganska simpelt, men det kan vara lättare sagt än gjort.

Men Sara och Emilia fixade det skitbra!

Riktigt duktiga!





Bilden till höger är ett set jag gjort under veckan.....(man ska inte vara som alla andra, haha!


Emilia som plugar på universitetet i Örebro också, var inte närvarande idag, Sara tjuvstartade lite med att känna och fixa lite med akrylen, gick riktigt bra tycker jag.



Veckans eloge!


Går till skomakarn i Karlskoga! Caroline en av mina tidigare elever brukar titta in lite ibland och öva på en av våra nailtrainer.


Måste säga att hon är rätt så stark i nyperna för hon råkade ta i jämt lite för hårt så den blev lite trasig kan man säga. Men Caroline gav inte upp!!! Traskade till skomakaren och fick det fixat.....GRATIS också!!! Hon charmade honom kan man säga, vilken kille tack för hjälpen!!!

Med litte superlim och VIPS! så var nailtrainen lagad.



Sen har vi ju "lilla" Anna! Hon är verkligen superduktig på det mesta, hon gjorde dom här coola designade tipparna, jättefina!!!

Du är så duktig Anna.....

























Imorgon är det dags för fredagsmys men geléhallon (jungfrubröst)...................


Välkomna in och smaka!!!!















Välkomna in!








1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag är i behov av en uppfräschning av håret och dessutom är jag sugen på att göra en nagelförlängning. Tänkte därför höra med er vad det kostar för en klippning respektive nagelförlängning? Hälsningar Marielle

    SvaraRadera